Termeni și condiții de utilizare

A paginii web www.honeysticks.ro

Termeni și condiții

Definiții

Zumzee Honey Sticks este denumirea comerciala a S.C ZUMZEE STICKS S.R.L, având următoarele date de identificare: CUI 40489934, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/196/2019 și cu sediul în localitatea Bradu, nr. 505, județul Sibiu.

Cumpărător poate fi orice persoană fizică care are vărsta minimă legală sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe site.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta minimă legală sau persoană juridică care are sau obține acces la conținutul site-ului prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Zumzee Honey Sticks.

Utilizator poate fiorice persoană fizică care are vărsta minimă legală persoană juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Site este magazinul online gazduit la adresa web www.honeysticks.ro.

Comanda este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe site.

Bunuri sunt orice produs listat pe site, inclusiv produsele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător,cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Contractul reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vâzătorului și a cumpărătorului.

Review este evaluarea scrisă a beneficiarului unui produs în urma experienței avute cu produsele văndute pe site.

Întrebare este o formulă prin care orice utilizator poate afla informații despre bunurile prezentate prin intermediul site-ului.

Răspuns este orice informație scrisă pe care utlizatorul o primește la întrebarea adresată.

Curier este orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Utilizarea site-ului www.honeysticks.ro presupune acceptarea următorilor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului, precum imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică și alte date, reprezintă proprietatea www.honeysticks.ro și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectualp și industrială. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitări ale responsabilităților

S.C. ZUMZEE STICKS SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care apar pagube prin folosirea cu alte scopuri și în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul site-ului.

De asemena, pe site-ul www.honeysticks.ro accesul utilizatorului este limitat și strict în interes personal, fără a i se conferi dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integraș site-ul, de a copia, vinde sau revinde site-ul, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății noastre.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice. În momentul livrării, o persoană cu vărsta de minim 18 ani va semna pentru produsele expediate.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata. Comanda pe site este metoda recomandata pentru a comanda produse, pentru ca produsele sunt identificate clar si orice erori sunt evitate.

Termenul de livrare al produselor este de 24-48 de ore, prin intermediul rețelelor de distribuție. În ziua de duminica nu se fac livrari. Prețul produselor afișat pe site nu include prețul de livrare al acestora. Plata produselor comandate se poate face numerar, la primirea comenzii sau prin intermediul cardului bancar, în momentul plasări comenzii. Taxa de transport și ramburs va fi plătită împreuna cu contravaloarea coletului în momentul livrării. Valoarea expediției este menționată pe formularul de comandă și este inclusă în valoarea totală a comenzii.

Returnarea produselor

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spaților comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Conciliere

În cazul în care întâmpinați probleme în utilizarea site-ului sau aveți nemulțumiri în legătură cu produsele sau serviciile oferite prin intermediul acestei platforme, vă rugăm să ne adresați un e-mail la adresa: office@honeysticks.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugăm să parcurgi Politica de Confidențialitate.

Folosirea Cookie-urilor

Te rugăm să parcurgi Politica de Cookie.

Dispoziții finale

Orice problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.honeysticks.ro sau de informațiile prezentate pe acest site se va soluționa pe cale amiabilă ăn termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.