Viitorul dulciurilor sănătoase a început acum…

Zumzee Sticks SRL, este o societate nou înființată dar cu ambiții mari. Suntem înregistrati la MADR ca procesator BIO si certificati ca producatori BIO, de catre organismul de certificare Agreco R.F. Göderz GmbH, sub Nr.RO202013B

Colectivul care lucrează sub numele Zumzee Sticks, produce dulciuri pe bază de miere de albine.

Fabrica este în satul Bradu din jud. Sibiu și activitatea de producție se desfășoară într-un corp de clădire cu 6 camere total adecvate producției de produse alimentare. De altfel societatea are obținută autorizarea de fabricație de la DSVSA Sibiu și respectă cerințele Sistemului preventiv de control referitor la asigurarea calității produselor alimentare, HACCP.
Utilajele specifice procesării mierii sunt din inox alimentar, cele mai multe provenind de la renumita firmă de utilaje apicole Lyson Polonia.

Fluxul tehnologic este următorul:
Mierea cumpărată de la apicultorii români, (după efectuarea analizelor de laborator, în laboratorul propriu și la DSVSA Sibiu), este filtrată și apoi depozitată în 3 tancuri din inox, de câte 1000 l fiecare. Dacă mierea este cristalizată, aceasta se readuce în starea fluidă în decristalizatoare. Pentru unele sortimente, mierea se transformă în cremă, într-un utilaj specializat. În mixerul planetar, mierea se amestecă cu alte ingrediente (cacao, carob, cătină, etc)
Urmează o nouă filtrare, apoi amestecul de miere merge la mașina de umplut paie cu miere, un utilaj complex, total automatizat.
Paiele cu miere merg în zona de ambalare, unde se ambalează în principal, în două moduri: cutii cu câte 6 paie, sau cilindri transparenți cu cate100 de paie.
Faza finală este așezarea cutiilor și a cilindrilor cu paie, în baxuri de carton.

Viziunea firmei Zumzee Sticks SRL:
Zumzee Sticks SRL va aduce în fiecare casă Honey Sticks-uri delicioase și sănătoase, în locul produselor zaharoase nesănătoase, existente pe piață.

Misiunea firmei Zumzee Sticks SRL:
Îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor și adulților prin producerea şi vânzarea celor mai sănătoase și delicioase dulciuri BIO, pe bază de miere de albine, 100% naturale.