Honey sticks-urile Zumzee, produse sănătoase!

Mierea naturală, filtrată la rece, (mierea RAW) este pe cât de sanatoasă pe atât de gustoasă!

 

Honey sticks-urile Zumzee sunt produse doar cu miere românească certificata BIO, testată în laboratoarele DSVSA.

 Mierea este un aliment sănătos, natural şi energetic, cu calităţi multiple. Mierea de albine nu are doar calităţi nutritive ci şi o acţiune terapeutică eficientă, datorită prezenței substanțelor care exercită acțiune atât asupra afecţiunilor digestive, cât şi în afecţiunile hepato-biliare, cardio-vasculare, respiratorii, afecţiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile de nutriţie şi cele infecţioase, în afecţiunile sanguine şi în cele cutanate. 

 

Am creat un produs Sănatos, Delicios …și Funny! 😄

Declarație nutrițională:

      Piața mondială a dulciurilor pentru copii este invadată de produse nesănătoase.

Dulciurile prezente pe piața, fie au un conținut mare de zahăr rafinat, fie folosesc îndulcitori artificiali ca substituenți ai zahărului. Ambele variante sunt nesănătoase pentru consumul îndelungat. De asemenea, făina albă rafinată are foarte puține vitamine și minerale naturale și poate duce la aceleași probleme pe care le cauzează și consumul ridicat de zahăr, adică: risc crescut de hipertensiune arterială, atac de cord, accident vascular cerebral, obezitate, colesterol ridicat, artrită, probleme hepatice, sistem imunitar slăbit, oboseală, depresie, anxietate, hipoglicemie și alte probleme de sănătate.

Din această cauză, a lipsei dulciurilor sănătoase a pornit și ideea noastră:

– Fabricarea unor dulciuri, cu ingrediente 100% naturale și sănătoase, fără zahăr și fără făină.
Dulciurile Zumzee sunt obținute din miere de albine românească, procesată la rece (RAW) în adaos cu alte ingrediente naturale: cacao, carob (pudră de roșcove) arome naturale de fructe, cătină, etc.
Deoarece sunt ambalate în paie de plastic biodegradabil (admise pentru folosire în industria alimentară), se numesc Honey sticks-uri. 

     Protejăm natura, folosind paie biodegradabile:

Având în vedere tendința din ultima perioadă de a se renunta la paiele poluante din polietilena si polipropilenă, noi ambalam produsele Zumzee sticks doar in paie biodegradabile din PLA. PLA sau acidul polilactic (bioplastic in limbaj popular) este un produs obtinut din materiale regenerabile precum amidonul de porumb sau trestia de zahar. Paiele pot fi compostate in centre industriale de compostareRespecta standardul european EN 13432 

      Avantajele consumului produselor din miere:

Mierea de albine este unul dintre cele mai sănătoase și complexe alimente. Conține vitamine, aminoacizi, acizi organici,
minerale, enzime provenite de la albine și antioxidanți ce-i dau o valoare terapeutică uriașă.
Iată care sunt beneficiile consumului de miere de albine și a pudraei de cacao:
– Mierea este cel mai rapid și puternic energizant natural cunoscut. Aceasta ajută la un tonus bun și încarcă cu energie.
Substanțele pe care le conține sunt extrem de ușor de asimilat de către organism, care primește prin miere nu doar caloriile de care are nevoie, ci și mineralele, vitaminele și enzimele sănătoase.
– Mierea este utilă în menținerea echilibrului endocrin, ajutând la reglarea activității principalelor glande din corp producătoare de hormoni.
– Mierea poate fi folosită că mijloc de prevenire a bolilor ca : Diabetul, Obezitatea, Caria dentară, Constipația, Osteoporoza.

 Efectele benefice ale pudrei de cacao BIO.

Pudra de cacao crudă, conține peste 300 de compuși chimici diferiți și aprope de patru ori cantitatea de antioxidanți găsită de regulă în ciocolata neagră – de 20 de ori mai mult decât în afine. Mai conține proteine, calciu, caroten, tiamină, riboflavine, magneziu, sulf, flavonoide, antioxidanți și acizi grași esențiali.
Combinația ideală a acestor elemente ajută la stimularea producerii în mod natural a acelor fitochimicale în organism care au efecte benefice, precum scăderea colesterolului LDL, îmbunătățirea funcționarii inimii și reducerea riscului de cancer.

 Avantajele folosirii Pudrei de roșcove (carob) BIO:

Pudra de roșcove este o proteină completă și o sursă impresionantă de antioxidanți, fibre, fier, magneziu, potasiu, cupru și vitamine din complexul B. Conține foarte mult calciu. Mai exact, are un raport calciu-fosfor aproape perfect, care ajută absortia calciului în organism.
Deși nu are efectul excitant și iritant pe care cacaoa îl are din cauza cofeinei, pudra de roșcove revitalizează organismul, și nu dă dureri de cap sau migrene.
Această pudră ajută digestia, combate balonarea, diareea infecțioasă și boala de refluz gastro- esofagian. De asemenea, împiedică dezvoltarea bacteriilor intestinale(E-coli), previne afecțiunile virale și bacteriene, scade colesterolul din sânge, reglează nivelul de zahăr din sânge și ajută la prevenirea cancerului și a bolilor cronice.

Contraindicatii:  Cu toate calităţile sale preţioase, mierea are şi contraindicaţii pentru pacienţii care suferă de obezitate, diabet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficienţă pancreatică exocrină şi pentru pacienţii gastrectomizaţi, cât şi în anumite tulburări alergice. 

Nu este recomandată copiilor sub un an!